Yunet
 

Sport

Siniša Dobrašinović, trener Železničara, optimista: Možemo da izborimo opstanak

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. april 2024. • 20:09 •

Siniša Dobrašinović, trener Železničara, optimista: Možemo da izborimo opstanak

Siniša Dobrašinović, trener Železničara iz Pančeva pred odlučujuće utakmice u plej-autu za opstanak,ističe da je zadoboljan formom igrača što se videlo i u duelu sa Crvenom zvezdom.
Pred Pančevcima je sedam finalnih utakmica, a prva je već u subotu protiv IMT-a.
Železničar će tri utakmice u plej-ofu odigrati kod kuće protiv Radnika, Novog Pazara i Radničkog iz Niša, dok će gostovati Javoru, Spartaku, IMT-u i Voždovcu.

– Generalno sam zadovoljan kako smo odirali protiv najboljeg tima u Srbiji. U prvom delu utakmice imali smo nekoliko prilika, morali smo bolje da reagujemo u završnici. Dobro smo koristili prostor, bili disciplinovani i odlično kontrolisali loptu, na čemu uvek insistiram. Možda nas je presekao primljeni gol uoči odlaska na odmor, pali smo u drugom poluvremenu, ali zadovoljan sam ipak, jer smo do tada bili ravnopravan rival najjačem timu u državi – istakao je Siniša Dobrašinović.
Pred odlučujuće utakmice Dobrašinović ne skriva optimizan, ali naglašava će svaki meč biti izuzetno težak.

-Očekuje nas žestoka borba za opstanak. U svakom meču u plej-autu ići ćemo na pobedu, jer samo tako možemo da se nadamo ispunjenju cilja. Optimista sam, imamo kvalitet da izborimo opstanak – rekao je šef stručnog štaba Železničara Siniša Dobrašinović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena