Yunet
 

Turizam

Dani Vajferta ove godine 6, 7. i 8. septembra

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. jun 2024. • 10:00 •

Dani Vajferta ove godine 6, 7. i 8. septembra

Dani Vajferta najveća manifestacija koja se tokom godine održava u gradu Pančevu biće održana ove godine 6, 7. i 8.septembra kaže za RTV Pančevo Srđan Nikolić direktor Turističke organizacije Pančevo, organizatora događaja. Kraft pivare koje žele da učestvuju na Danima Vajferta 2024 još uvek mogu da se prijave na konkurs.

Najveća manifestacija u gradu Pančevu Dani Vajferta ove godine biće održana početkom septembra, najavljuju organizatori, Turistička organizacija Pančevo. I ove godine na Danima Vajferta posetioce će moći da uživaju u ukusnom piću Kraft pivara i u bogatom programu koji najavljuju organizatori.

– Dani Vajferta ove godine biće organizovani 6, 7 i 8 septembra, zbog vremenskih uslova i manifestacija koje smo organizovali u predhodnom periodu. Potrebno je vreme da se organizuje do savršanstva manifestacija kao što je ova. U narednom periodu nadam se da ćemo imati već imena izvodjača koji će učestvovati na Danima Vajferta, građane ćemo blagovremeno obavestiti,rekao je Srđan Nikolić – direktor

Srđan Nikolić osvrnuo se i na tri nove manifestacije koje su nedavno održane u Pančevu. Prema njegovim rečima novi događaji upotpunili su turističku ponudu grada Pančeva, a donele su i građanima nešto novo i osvežavajuće.

– Proteklih mesec dana imali smo čak 3 nove manifestacije. Pančevo wine vikend, Skup oldtajmera i Igre bez interneta. To su 3 nove manifestacije u kojima su građani mogli da uživaju. Osvrnuo bi se na Dane vina koje smo organizovali u Narodnoj bašti čuo sam da je sve proteklo kako treba i da su sugrađani zadovoljni kako je organizovana manifestacija a tako ne bi mogla da bude organizovana da nismo imali podršku grada Pančeva i Kulturnog centra, kome se ovom prilikom i zahvaljujem na svoj pomoći koju su nam pružili Za Dane Vajferta do sada je prijavljeno petnejstak Kraf pivara, a konkurs za zainteresovane otvoren je još mesec dana, potsećaju iz Turističke organizacije grada Pančeva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena