Yunet
 

Kultura

Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 10. jun 2024. • 12:18 •

Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa

Jedna od najvećih, a potvrđeno i najomiljenijih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi Visa Fusion i ove godine donosi jedinstvenu kombinaciju zvukova iz sveta, regiona i zemlje. Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo, Marko Louis, u okviru Hali Gali showcase-a nastupiće Vizelj, Proto Tip i Sitzpinker, zatim Iva Lorens, Nika Turković, Filip Baloš, Luka Rajić i Zhiva, a još imena tek stiže! Šarena muzička postava pridružiće se već objavljenom programu Visa Fusion bine koji čine Villagers of Ioannina City, Lakeside X, Ritam nereda i Funk Shui, a već tradicionalno na Fusionu će nastupiti i pobednici Play @ EXIT konkursa koji je trenutno u toku. 

Domaćoj i regionalnoj publici najinteresantnija bina, sada već široko poznata i kao „bina domaćica”, doneće publici najrazličitije ritmove za ples i nezaboravna 4 dana provedena uz muzičke veterane ali i nova, uzbudljiva otkrića na sceni. 

Visa Fusion Stage Welcomes New Acts | EXIT Starseeds 2024

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, biće održano od 11. do 14. jula 2024. na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini.

Četvorodnevne ulaznice po promo ceni od 7.490 dinara i uz uštedu od 40% dostupne su ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 2.990 dinara i uštedu od 50%.

Pogledajte samo neke od izvođača i osetite tu energiju. Nikad bliži Exitu. Da li i vi jedva čekate?

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena