Yunet
 

Društvo

2. maja na rasadniku "Brest" Međunarodna izložba pasa

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 28. april 2023. • 16:50 •

2. maja na rasadniku

Kinološko društvo ,,Stara Pazova” svake godine organizuje Međunarodnu izložbu pasa svih rasa ,,CACIB STARA PAZOVA” za sve ljubitelje pasa, na rasadniku ,,Brest” u Staroj Pazovi. Zbog svog kvaliteta ova manifestacija spada među najznačajnije i najbolje organizovane izložbe pasa. Prijavljeno je gotovo 300 učesnika, a očekuje se da će broj posetilaca biti preko 1000. Ove 2023. godine, izložba se organizuje 2. maja, na pomenutoj lokaciji, a otvaranje je zakazano za 9:30 časova.

Na izložbi će vlasnici iz oko 20 zemalja izlagati rasne pse koji imaju rodovnik izdat od Kinološkog saveza Republike Srbije ili rodovnik izdat od inostranih kinoloških organizacija koje su priznate od Međunarodne kinološke federacije, tako da se ne mogu se izlagati slepi i gluvi psi, visokoskotne kuje, kuje u teranju, niti psi čiji su vlasnici pod disciplinskom kaznom.

Preporučujemo još …



Fatal error: Uncaught ValueError: Path cannot be empty in /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php:42 Stack trace: #0 /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php(42): file_get_contents() #1 /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/vest.php(749): include('...') #2 /var/www/html/vojvodjanski.com/index.php(1187): include('...') #3 {main} thrown in /var/www/html/vojvodjanski.com/contents/inclDailyNews.php on line 42