Yunet
 

Društvo

Pazovački Rotarijanci organizovali humanitarnu predstavu za organizaciju MNRO

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 15. april 2024. • 00:00 •

Pazovački Rotarijanci organizovali humanitarnu predstavu za organizaciju MNRO

U organizaciji Rotary kluba iz Stare Pazove, u subotu je u Staroj Pazovi odigrana predstava "Noć u kući gospodina Kolaka" koja je imala humanitarni karakter, jer će sve prikupljena sredstva biti usmerena Međuopštinskoj organizaciji MNRO za odlazak njihovih članova na Mini olimpijadu koja će biti održana u junu u Kikindi.

Ovo nije prvi put da Rotary klub pomaže organizaciju Mentalno nedovoljno razvijenih osoba, jer je bilo podrške i u prethodnom periodu, rekli su predsednik Rotary kluba Stara Pazova Dejan Živković i predsednica organizacije MNRO Snežana Jelisavac.

Organizaciju ovog događaja su zajedno realizovali sa Centrom za kulturu Stara Pazova, koji se takođe uvek u skladu sa svojim mogućnostima trudi da podrži humanitarne akcije, rekao je direktor Vladimir Kerkez, koji i i igra u pomenutoj predstavi.

Komediju "Noć u kući gospodina Kolaka" Vladimir Đurđević je napisao upravo za tri glumca Kerkeza, Bodu Ninkovića i Irfana Mensura, koji je i reditelj. Do sada je izvedena oko 60 puta i uvek je bila dobro primljena kod publike, kao i u subotu u Staroj Pazovi.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena