Yunet
 

Politika

Sednica SO Stara Pazova

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 25. april 2024. • 00:00 •

Sednica SO Stara Pazova

Sednica Skupštine opštine Stara Pazova 41. po redu u ovom sazivu održaće se u petak, 26.04. u Skupštinskoj sali Bele zgrade. Na dnevnom redu će biti Izveštaji o radu i Finansijski izveštaji Mesnih zajednica Belegiš, Vojka, Golubinci i Surduk, kao i izveštaji Centra za socijalni rad i Opštinskog pravobranilaštva za 2023. godinu.

Pred odbornicima će biti pretres Odluke o utvrđivanju imena zaseoka u Staroj Pazovi po kojoj će se prostor oko naplatne rampe na autoputu Beograd – Novi Sad dobiti ime Đure Daničića. Takođe, Novi Banovci će dobiti novu ulicu sa nazivom Resavska koja će se pružati od Železničke ulice do ulice Desanke Maksimović.

Na dnevnom redu su i Izmene i dopune plana generalne regulacije naselja Krnješevci, Centralne radne zone opštine Stara Pazova kao i Multifunkcionalne radne zone opštine Stara Pazova. Raspravljaće se i o novom predlogu Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period 2024. – 2026. godina.

Na dnevnom redu će biti i Rešenja o imenovanju članova Upravnog odbora PU „Radost“ i školskih dbora u Vojki i Belegišu. Ispred odborničke grupe „Udruženi“ biće imenovan novi član Opštinske izborne komisije.

Kao poslednja tačka predviđeni su odbornička pitanja i odgovori.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena