Yunet
 

Sport

Kuglaš Jadrana Miloš Simijonović najbolji kuglaš Superlige Srbije

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 3. april 2024. • 00:00 •

Kuglaš Jadrana Miloš Simijonović najbolji kuglaš Superlige Srbije

Kuglaši Jadrana završili su takmičenje za ovu sezonu u Superligi Srbijie kao četvrtoplasirani na tabeli. Poslednja utakmica odigrana je u Novom Bečeju gde su Golubinčani odneli ubedljivu pobedu. Miloš Simijonović proglašen je za najboljeg igrača Superlige u kuglanju i nalazi se prvi na tabeli sa 682 oborena čunja.

Miloš Simijonović ima 34 godine i živi u Jagodini, ovim sportom počeo je da se aktivno bavi pre 24 godine, ima pet titula prvaka sveta koje je uzastopno osvajao u periodu od 2010 do 2019. Godine. Bio je vicešampion planete na Prvenstvu sveta za juniore, a u Golubincima trenira godinu dana, tačnije od kad je Jadran ušao u Superligu Srbije. Najviše je oborio 713 čunjeva.

Kuglaši Jadrana tokom sezone borili su se da iz utakmice u utakmicu ostvare što bolje rezultate i da daju svoj maksimum, osim Miloša u klubu igraju i ostali talentovani igrači, za sledeću sezonu nadaju se da će ostvariti još bolje rezultate i da će se naći na jednoj od prve tri pozicije na tabeli i tako steći pravo da se takmiče u Evropi.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena