Yunet
 

Sport

U nedelju 23. Ribolovački sabor u Novoj Pazovi

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 24. april 2024. • 00:00 •

U nedelju 23. Ribolovački sabor u Novoj Pazovi

Udruženje sportskih ribolobaca Linjak Nova Pazova u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom, Organizacijom rezervnih vojnih starešina Nova Pazova, Mesnom zajednicom Nova Pazova i opštinom Stara Pazova organizuju 23. Ribolovački sabor koji će se održati 28. aprila ispred OŠ “Rastko Nemanjić-Sveti Sava u Novoj Pazovi sa početkom u 11 časova. Tom prilikom održaće se tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe i takmičenje u najbolje napravljenom posnom kolaču, a manifestaciju će pesmmom i igrom obogatiti mlađi članovi KUD-a Mladost iz Nove Pazove.

Ove godine na Saboru će biti dve novine, održaće se i nekoliko takmičenja u sportskim disciplinama, a svi zaiteresovani moći će da provere i svoje zdravlje jer će Crveni krst Stara Pazova realizovati aktivnosti iz projekta Zdravo starenje u prekograničnoj oblasti gde će meriti šećer u krvi, krvni pritisak, holesterol, trigliceride i saturaciju kiseonika.

Saborovanje ribolovaca biće završeno večernim bogosluženjem u Hramu Svete Petke u Novoj Pazovi od 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da učestvuju na ovoj manifestaciji mogu da se prijave do 25. aprila na broj telefona 062/210-008. Za takmičenje nije predviđena kotizacija.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena