Yunet
 

Društvo

Nastavak izgradnje distributivne gasne mreže u naseljenim mestima opštine Bačka Palanka

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 24. april 2024. • 00:00 •

Nastavak izgradnje distributivne gasne mreže u naseljenim mestima opštine Bačka Palanka

Na današnjoj 47. sednici Skupštine opštine Bačka Palanka usvojen je program gasifikacije i doneta je odluka o nastavku izgradnje distributivne gasne mreže na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Program gasifikacije opštine Bačka Palanka je veoma značajan projekat koji će omogućiti distribuciju gasa u svim naseljenim mestima opštine Bačka Palanka. A izgradnja distributivnih gasovoda i mernoregulacionih stanica će sigurno doprineti unapređenju infrastrukture i kvaliteta života građana.

Program gasifikacije, opština Bačka Palanka će sprovesti u partnerstvu sa JP Srbijagas i odabranim strateškim partnerom DOO Bobar Beška iz Novog Sada. JP “Srbijagas” će biti investitor i obaviće sve investitorske aktivnosti u skladu sa važećim zakonskim i tehničkim propisima.

Ova investicija, koja obuhvata izgradnju objekata i instalacija za gasifikaciju opštine Bačka Palanka, biće u potpunosti finansirana od strane JP Srbijagasa i njihovog strateškog partnera, kombinujući sopstvena sredstva i kreditne aranžmane.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena