Yunet
 

Kultura

Filmske projekcije od 13. do 17. marta

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 13. mart 2024. • 00:00 •

Filmske projekcije od 13. do 17. marta

Sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa bačkog dr Irineja, u organizaciji Informativne službe Eparhije bačke, biće održane projekcije filma „Garaviceˮ, autora Dragana Radovića. Film „Garaviceˮ biće prikazan 13. marta u 19:00 časova u sali Gradskog bioskopa u Bačkoj Palanci.

Ulaz na projekciju je besplatan.

 

U Gradskom bioskopu 14. i 15. marta od 18.00 i 20.00 časova biće prikazan novi domaći film „JORGOVANI“.

U filmu Jorgovani Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić tumače uspešne glumce koji su i bračni supružnici. U pitanju je satira o filmskoj i televizijskoj industriji, ali znamo da satire nisu uvek samo smešne.

Katarina i Igor su zvezde televizijske serije „Kad zamirišu jorgovani“ koja je osvojila nagradu za najbolju seriju godine. Pošto su i zvezde ljudi, a ljudi su svakojaki na proslavi će izaći na videlo mnogi kako njihovi problemi, tako i problemi koji muče domaću kinematografiju. Ovo ostvarenje će nam pomoći da otkrijemo da li je moguće iza filmskih kamera održati prikazanu ljubav. Takođe, videćemo šta sve može da sakrije glamur popularnosti.

Reditelj romantične komedije „Jorgovani“ je Siniša Cvetić, dok scenario potpisuje David Jakovljević koji se i sam pojavljuje u filmu. Pored pomenutog vodećeg dvojca, između ostalih, uloge tumače Nebojša Dugalić, Milutin Mima Karadžić, Gordan Kičić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Jana Bjelica i Nenad Okanović.

Cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na blagajni Bioskopa 14. marta od 17.00 časova.

U Gradskom bioskopu 15. marta od 16.00 časova biće prikazan animirani film „KUNG FU PANDA 4“ sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:

Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda 4. Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik, pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

 

U Gradskom bioskopu 16. i 17. marta od 18.00 časova biće ponovo prikazan animirani film „Krcko Oraščić i magična flauta“ sinhronizovan na srpski jezik.

Na Badnje veče, mlada devojka Marija poželeće da se vrati u detinjstvo i želja će joj se nekim čudom ostvariti!

Cena ulaznice 300 dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena