Yunet
 

Servisne informacije

Radno vreme službi JKP “Komunalprojekt” tokom praznika

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 25. april 2024. • 00:00 •

Radno vreme službi JKP “Komunalprojekt” tokom praznika

JKP „Komunalprojekt“ obaveštava sugrađane da će za predstojeće Uskršnje i prvomajske imati određene izmene u radnom vremenu.

Neradni dani su od 01.05. zaključno sa 06.05. međutim, određene službe JKP „Komunalprojekt“ će imati dežurne ekipe koje izlaze po pozivu, a određene će svoje radne zadatke izvršavati po redovnom rasporedu.

Blagajna JKP „Komunalprojekt“ neće raditi od 01.05.2024. zaključno sa 06.05.2024. što znači da će prvi radni dan, kada ćete moći da izmirite svoje obaveze ili priložite reklamaciju, biti 07. maj.

Služba odnošenja smeća će, po ustaljenom rasporedu, svih prazničnih dana obavljati zadate poslove, što znači da će se smeće odnositi po redovnom rasporedu.

Radno vreme pijace ostaje nepromenjeno, dok na groblju imamo dežurnu službu koja će po pozivu biti spremna da izađe na teren. Dežurnu službu možete kontaktirati na broj telefona 064 88 97 439.

Služba održavanja vodovoda i kanalizacije za vreme praznika ima redovna dežurstva, a kontakt telefon na koji ih možete kontaktirati je 021 750 953.

Parkiranje će u Bačkoj Palanci u toku prazničnih dana biti besplatno.

Prvi radni dan nakon praznika je 07.05.2024. godine.

 

JKP „Komunalprojekt“ ovim putem čestita svim građanima, poslovnim saradnicima, kao i svojim zaposlenima Uskršnje praznike uz želju da ovaj najveći hrišćanski praznik provedemo u miru i dobrom zdravlju sa svojim najmilijima.

Hristos Vaskrs!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena