Društvo

Mladi iz Srbobrana pobednici ovogodišnjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. septembar 2021. • 16:10 •

Mladi iz Srbobrana pobednici ovogodišnjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“

Opština Srbobran najuspešniji je učesnik ovogodišnje manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“. Mladi predstavnici ove opštine bili su najbolji na muzičkom takmičnju u konkurenciji 24 lokalne samouprave. Tim povovodom opština Srbobran bila je domaćin konferencije za medije, a naredne godine biće i domaćin manifestacije.

Organizatori manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ kažu da je priprema za predstojeći skup takmičara u Srbobranu već počela, a ujedno će se raditi i na promociji svih potencijala opštine. Mlade Srbobrance predvodio je Veljko Golub iz Nadalja. Bili su sjajni promoteri svoje opštine u ozbiljnoj konkurenciji daleko većih gradova i opština nego što je Srbobran.

Mlade Srbobrance očekuje nagradno putovanje u Holandiju, a opština Srbobran ih je pre toga nagradila produženim vikendom u Mađarskoj. Iz „Srbije u ritmu Evrope“ pohvaljuju dobru organizaciju koju je Srbobran već pokazao, pa su uvereni da će se opština uspešno predstaviti i kao domaćin ovog zahtevnog i popularnog takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
DDOR Novi Sad
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad