instagram
 
instagram

Društvo

Na izložbi u Vrbasu više od 120 oldtajmera

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. april 2024. • 13:46 •

Na izložbi u Vrbasu više od 120 oldtajmera Foto: TV Bačka

Na izložbi u Vrbasu prikazano je više od 120 oldtajmera, starovremenskih vozila koja svojom lepotom i očuvanošću privlače veliku pažnju gde god da se pojave. Tako je bilo i na glavnom gradskom trgu u Vrbasu gde ih je uz podršku Turističke organizacije Vrbasa okupio Oldtajmer klub Bečej-Novi Bečej. Time je najavljen početak nove sezone ovakvih okupljanja.

Pored vlasnika automobila iz ova dva mesta predstavili su se i domaćini, vlasnici oldtajmera iz Vrbasa, zatium iz Kule, Srbobrana, Novog Sada, Apatina, Bačke Palanke, a u većem broju pristigli su i Subotičani.

Posebnu pažnju privukla su i nekadašnja  policijska vozila. Neveroatno očuvana podsetila su najviše starije posetioce na vremena kada su ovi automobili kružili ulicama i putevima. Očuvati ih u gotovo prvobitnom stanju nije nimalo jednostavno.

Više stotina Vrbašana, ali i posetilaca iz drugih mesta, imalo je priliku na ovom skupu da se upozna sa mnogim markama automobila, njihovim proizvođačima, bivšim, a posebno sadašnjim vlasnicima veoma raspoloženim da im prikažu i predstave svoje ljubimce na dva i četiri točka.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena