goranu-labudovicu-sarlu-povelja-kapetan-misa-anastasijevic
instagram
 
instagram

Kultura

Goranu Labudoviću Šarlu povelja „Kapetan Miša Anastasijević“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 19. maj 2022. • 13:02 •

Goranu Labudoviću Šarlu povelja „Kapetan Miša Anastasijević“ Foto: TV Bačka

Naš sugrađanin Goran Labudović Šarlo dobitnik je povelje ''Kapetan Miša Anastasijević'' za dosadašnji književni rad i očuvanje i razvoj Festivala poezije mladih u Vrbasu. Povelja će Labudoviću biti uručena tokom Festivala poezije mladih koji se u našem gradu održava od 24. do 28. maja.

"Dobijam nagrade i priznanja koja me obavezuju da i u narednim godinama dajem sebe još više u oblastima stvaralaštva u kojima sam prisutan na radost i zadovoljstvo ljudi koje poznajem i onih koje ću tek upoznati i uveriti da je rad za dobrobit društva onaj koji ostavlja najdublji trag", rekao je nakon obaveštenja da je ovogodišnji laureat prestižnog priznanja Goran Labudović Šarlo.

Ove godine povelju ''Kapetan Miša Anastasijević'' dobili su, između ostalih: Ana Brnabić, premijerka Srbije, prof. dr Milovan Bojić, direktor Instituta ''Dedinje'', akademik dr Mirko Kerkez za Medicinskog fakulteta u Beogradu, Dušan Bajatović, direktor ''Srbijagasa'', Olivera Kovačević, urednica na RTS, Zvezdan Milovanović, direktor ''Kopernikusa'', maestro Bojan Suđić i drugi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad