instagram
 
instagram

Sport

Ravnoselska Fijakerijada po 19. put okupila prvake konjičkog sporta

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. avgust 2022. • 12:35 •

Ravnoselska Fijakerijada po 19. put okupila prvake konjičkog sporta Foto: TV Bačka

Početak avgusta bio je u Ravnom Selu i ove godine u znaku konjičkog sporta i fijakera na devetnaestoj po redu Fijakerijadi. Kup Srbije u vožnji dvoprega i četvoroprega, Kup Ravnog Sela i revija zaprega okupili su u ovom mestu brojne ljubitelje konja i konjičkog sporta, kao i znatiželjnike. Iako je Fijakerijada usled pandemije kovid virusa imala dvogodišnju pauzu, ona se nije odrazila na kvalitet ove manifestacije već joj je donela novu energiju.

U X Kupu Ravnog Sela najbolje upravljanje zapregom pokazao je Akoš Berenji. U vožnji dvoprega u drugom kolu Kupa Srbije istako se Miloš Plavšić koji je u Ravno Selo po medajlu došao čak iz čačanskog Konjičkog kluba.

U organizaciji Fijakerijade važno mesto imaju meštani Ravnog Sela predvođeni Mesnom zajednicom i ovdašnjim udruženjima. Svi onu u toj manifestaciji vide jedan od najznačajnijih događaja u toku godine. Priliku da se ponovo okupe i opravdaju ili poprave svoje rezultate vozači zaprega imaće naredne godine na jubilarnoj 20-oj Fiakerijadi za koju su pripreme već počele.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena