Sport

Ravnoselska Fijakerijada po 19. put okupila prvake konjičkog sporta

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 8. avgust 2022. • 12:35 •

Ravnoselska Fijakerijada po 19. put okupila prvake konjičkog sporta Foto: TV Bačka

Početak avgusta bio je u Ravnom Selu i ove godine u znaku konjičkog sporta i fijakera na devetnaestoj po redu Fijakerijadi. Kup Srbije u vožnji dvoprega i četvoroprega, Kup Ravnog Sela i revija zaprega okupili su u ovom mestu brojne ljubitelje konja i konjičkog sporta, kao i znatiželjnike. Iako je Fijakerijada usled pandemije kovid virusa imala dvogodišnju pauzu, ona se nije odrazila na kvalitet ove manifestacije već joj je donela novu energiju.

U X Kupu Ravnog Sela najbolje upravljanje zapregom pokazao je Akoš Berenji. U vožnji dvoprega u drugom kolu Kupa Srbije istako se Miloš Plavšić koji je u Ravno Selo po medajlu došao čak iz čačanskog Konjičkog kluba.

U organizaciji Fijakerijade važno mesto imaju meštani Ravnog Sela predvođeni Mesnom zajednicom i ovdašnjim udruženjima. Svi onu u toj manifestaciji vide jedan od najznačajnijih događaja u toku godine. Priliku da se ponovo okupe i opravdaju ili poprave svoje rezultate vozači zaprega imaće naredne godine na jubilarnoj 20-oj Fiakerijadi za koju su pripreme već počele.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad