instagram
 
instagram

Sport

Humanitarni turnir u odbojci na pesku na terenima SU „Lazin park“

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 29. avgust 2022. • 14:04 •

Humanitarni turnir u odbojci na pesku na terenima SU „Lazin park“ Foto: TV Bačka

Sportsko udruženje "Lazin park" bilo je organizator i domaćin humanitarnog turnira u odbojci na pesku na kom je prikupljana pomoć za lečenje Nađe Bokan i Maše Pleskonjić. Na terenima o kojima se stara ovo sportsko društvo, pozivu se odazvao veliki broj mladih ne samo iz vrbaske opštine već i iz okruženja. Reč je o turniru u odbojci tri na tri koji već ima tradiciju održavanja. Organzatori su se potrudili da ove godine akcanat više stave na humanost, ali nisu izostali ni dobro druženje, kvalitetna odbojka na pesku i aktraktivno i uzbudljivo takmičenje.

Udruženje Lazin park vodi brigu o sportskoj i drugoj infrastrukturi u istoimenom parku, ali radi i na promociji sporta i rekreacije što je potvrdio i ovaj sportski događaj. Među ekipama prijavljenim za ovo humanitarno takmičenje našao se tim sastavljen od mladih iz kulskog “Hajduka”.

Oni koji svoju humanost nisu uspeli da iskažu učešćem ili posetom turniru u Lazinom parku, mogu i dalje to da učine putem SMS poruka. Posredstvom fonacije Budi human za Nađu je potrebno poslati 1161 na 3030, a za pomoć Maši na 3030 potrebno je poslati poruku sa brojem 1230.  Iz Sportskog udruženja Lazin park najavljuju i slična sportska druženja sa ciljm da se pomogne i drugima kojima je to potrebno.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena