instagram
 
instagram

Sport

Juniorski kup nacija u boksu osmi put u Vrbasu

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 9. maj 2024. • 14:41 •

Juniorski kup nacija u boksu osmi put u Vrbasu Foto: TV Bačka

Mladi bokseri i bokserke iz deset zemalja sa tri kontinenta narednih dana boriće se za medalje osmog po redu Junirskog kupa nacija u Vrbasu. Na svečanom otvaranju u sportskoj dvorani Centra za fizičku kulturu “Drago Jovović” kulturno-umetničkim programom i defileom učesnika ozvaničen je početak ove sporetske manifestacije, a organizatori su poželeli dobrodošlicu uz želju da kroz fer-plej mladi sportisti pokažu zašto je boks plemenita veština. Domaćini Kupa nacija su opština Vrbas, Bokserski klub Čarnok i Bokserski savez Srbije.

Predstavnici devet gostujućih ekipa slažu se da je ovaj trunir odlična primprema i odemravanje snaga za buduća takmičenja. Došli u sastavima sa kojima očekuju da uzmu titule na ovom takmičenju i zadovoljni su sadašnjim tokom ove manifestacije. To potvrđuju i treneri selekcija iz susednih zemalja.

Narednih dana Vrbašani će imati priliku da prate borbe u velikoj dvorani Centra za fizičku kulturu svakog dana od 16 časova. Turnir se završava u nedelju, a finalne borbe tog dana odžavaće se od 18 časova. Publika će imati priliku da vidi borbe mladih među kojima su i oni koji će kroz nekoliko godina biti okosnica svetskog boksa.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena