instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Autokros vikend u Bečeju i otvaranje sezone

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 21. jun 2024. • 07:30 •

Autokros vikend u Bečeju i otvaranje sezone

Bečej će ovog vikenda biti domaćin autokros trka na nekadašnjem hipodromu kraj Tise, koje se organizuju pod pokroviteljstvom Opštine Bečej i Autokros asocijacije Srbije.

Ljubitelje brzine, dinamike i adrenalina da će moći da u subotu i nedelju, 22. i 23. juna, uživaju u nastupu više od 60 učesnika iz Mađarske, Republike Srpske i Srbije, koji će se takmičiti u osam različitih klasa.

U subotu od 11 sati na programu su slobodni i zvanični treninzi sa merenjem vremena, kao i prva kvalifikaciona vožnja u popodnevnim satima.

U nedelju se očekuje pravi spektakl od 8.30 do 15 časova, za kada su planirane dve kvalifikacione vožnje, dve polufinalne vožnje, kao i samo finale.

Ovogodišnja manifestacija je i humanitarnog karaktera, a posetioci će imati priliku da daju dobrovoljan prilog za našeg sugrađanina Bogdana Horvatskog, kojem su hitno potrebna sredstva za lečenje.

Ovo je inače prva trka nacionalnog i MAX Challenge šampionata u autokrosu u ovoj sezoni. Prethodne godine je u Bečeju sa više od 5.000 gledalaca oboren rekord posećenosti ove manifestacije od kad postoji ova disciplina u našoj zemlji, izjavili su organizatori.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena