Yunet
 

Turizam

SM: Bioskop na plaži

TV Fruška gora • Automatsko skrejpovanje • 12. jul 2023. • 00:00 •

SM: Bioskop na plaži

Mitrovačka gradska plaža svakog leta mami veliki broj posetilaca iz čitavog regiona, a lokalna saouprava se trudi da ponudi raznovrsne sadržaje za sve generacije, a jedna od ovogodišnjih novina koja je naišla na veliki odziv posetilaca je bioskop na otvorenom.

Premijerom domaćeg filma „Munje – opet“ zvanično je i otvoren „Bioskop na Savi“, a kako je reko Dušan Drča, direktor Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, ovo je svojevrsna manifestacija namenjena svim Mitrovčanima, kao i turistima koji posećuju naš grad. Pored tri filma koji se emituju ove nedelje, sledeće nedelje biće emitovana još dva, čiji su sadržaji prilagođeni svim uzrastima. Bioskop je mobilan, tako da će se naći i na Žitnom trgu, ne samo za emitovanje filmova, već i sportskih utakmica, a takođe, bioskop će biti postavljen i u selima na teritoriji Grada Sremske Mitrovice.

Projekcije filmova su besplatne, počinju od 21h – u sredu će se emitovati film „Tor – Ljubav i grom“, holivudski blokbaster za ljubitelje super heroja, a u četvrtak na programu je film „Leto kada sam naučila da letim“, film domaće produkcije, koji će gledaocima pružiti jednu vedru i duhovitu priču, punu snažnih emocija.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena