instagram
 
instagram

Kultura

U BKC-u otvorena izložba radova učenika Škole za dizajn „Bogdan Šuput“

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 29. septembar 2021. • 15:41 •

U BKC-u otvorena izložba radova učenika Škole za dizajn „Bogdan Šuput“ Galerija Banatskog kulturnog centra u Novom Miloševu

U galeriji Banatskog kulturnog centra u Novom Miloševu danas je otvorena izložba radova učenika Škole za dizajn „Bogdan Šuput“ iz Novog Sada. Izložba je upriličena u okviru programa ovogodišnjih 22. „Dana Teodora Pavlovića“, manifestacije koja čuva sećanje na obnovitelja i reformatora Matice srpske, njenog prvog sekretara, urednika „Letopisa“ Matice srpske, osnivača Galerije Matice srpske, novinara i rodonačelnika srpske žurnalistike, književnika i prevodioca, jedne od najistaknutijih ličnosti srpskog naroda u prvoj polovini 19. veka - Teodora Pavlovića.

Otvaranju izložbe radova učenika Škole za dizajn „Bogdan Šuput“ prisustvovali su đaci OŠ „Dr Đorđe Joanović“ iz Novog Miloševa kojima se ovom prilikom obratio i uputio im poruku direktor škole iz Novog Sada, Đura Radišić, istakavši da postoji više razloga za njegovu današnju posetu Banatskom kulturnom centru.

Pogledajte video prilog!

Završnica ovogodišnjih „Dana Teodora Pavlovića“ biće održana u petak, 1. oktobra, s početkom u 12 časova, u Banatskom kulturnom centru gde će biti upriličena dodela ovogodišnjih nagrada za najbolju knjigu i za životno delo književnicima Franji Petrinoviću i Selimiru Raduloviću.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena