Sport

Deveti „Vikend sporta“ u Novom Bečeju okupio preko 1.500 mladih sportista

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 20. jun 2022. • 15:12 •

Deveti „Vikend sporta“ u Novom Bečeju okupio preko 1.500 mladih sportista Sportski teren na Tiskom keju u Novom Bečeju

Protekli vikend u Novom Bečeju bio je u znaku sporta. Naime, Sportski savez opštine Novi Bečej po 9. put  je uspešno organizovao „Vikend sporta“, manifestaciju koja za svoj glavni cilj ima promociju sporta i druženje mlađih kategorija sportista iz cele Vojvodine. Tradicionalno manifestacija je počela svečanim otvaranjem na amfiteatru na Tiskom keju gde su se okupili svi ovogodišnji učesnici i njhovi treneri. „Igrama iz Banata“ prisutnima su se predstavili poletarci Kulturno-umetničkog društva „Bećarac“ iz Novog Bečeja, a sportski pozdrav uputio je i predsednik Sportskog saveza novobečejske opštine, Dalibor Vučetić.

Svoju podršku mladim sportistima u ime Odbojkaškog saveza Vojvodine dala je Tamara Kijac koja je zvanično i otvorila 9. „Vikend sporta“ u Novom Bečeju.

Pogledajte video prilog!

Učesnici ovogodišnjeg „Vikenda sporta“ u Novom Bečeju, takmičili su se u deset sportova i sportskih disciplina. Prema tradiciji, muška i ženska košarka igrala se u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“, rukomet na otvorenom terenu OŠ „Miloje Čiplić“, tekvondo, boks, karate i kungfu vušu u parku u centru Novog Bečeja, kuglanje u novobečejskoj kuglani, mali fudbal na gradskom stadionu, dok se odbojka, umesto na ulicama u centru mesta, kako je to bio slučaj prethodnih godina, ove godine igrala na otvorenom sportskom terenu na Tiskom keju.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad