Yunet
 

Hronika

U Somboru, tokom protekle nedelje, evidentirano šest saobraćajnih nezgoda

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 7. decembar 2022. • 00:00 •

U Somboru, tokom protekle nedelje, evidentirano šest saobraćajnih nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri i zbog nasilničke vožnje tri vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača i dva zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog nasilničke vožnje zadržan je jedan vozač.

Napisana su 63 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 415 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad