Yunet
 

Sport

Rukomet – plej-of,plej-aut Druge i Treće lige

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 3. april 2024. • 00:00 •

Rukomet – plej-of,plej-aut Druge i Treće lige

Rukometna ekipa “Sombor” odigrala je dva meča takmičenju Play out Druge lige Vojvodina i oba izgubila , prvo u Alibunaru od ekipe “Budućnost” (26 : 21) a zatim i na domaćem parketu od ekipe “Radnički” iz Jaše Tomića 20 : 24 . U ovoj grupi su još i ekipe “Crepaja” i “Zrenjanin”.

Rukometna ekipa “Dalmatinac” iz Riđice odigrala je jedan susret u grupi Play off i izgubila ga u pančevu od ekipe “Dinamo” sa 34:26 (19:12). U četvrtak “Dalmatinac” igra drugi susret I to u Riđici protiv ekipe “Mladosti” iz Vršca. U ovoj grupi su još ekipa “Sente” i “Dolova”. Do polovine maja meseca u Play offu I Pley autu se igra dvokružni sistem svako sa svakim dva puta, kod kuće i u gostima.

U 10.kolu Treće lige Vojvodine grupa A odigran je u bezdanu somborski derbi između ekipa ekipa “Kljajićeva Čonoplja” i domaćina “Grafičara” . Susret su dobili gosti rezultatom 20:32 (9:16). Ekipa “dva sela “ je trenutno druga na tabeli sa 16 bodova što je dva manje od vodećeg “Srbobrana” dok je “Grafičar” 7. Pretposlednji sa 4 boda koliko ima i poslednja ekipa “Obilić” iz Novog Kneževca.

U sledećem kolu “Grafičar” dočekuje Rusin, dok će “Kljajićevo Čonoplja” igrati derbi kola kao domaćin prvoplasiranoj ekipi “Srbobran”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena