Yunet
 

Društvo

Novi asfalt za još ulica u Petrovaradinu, Ledincima i Sremskoj Kamenici

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 22. mart 2024. • 17:15 •

Novi asfalt za još ulica u Petrovaradinu, Ledincima i Sremskoj Kamenici

U Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici, Starim i Novim Ledincima JKP „Put“ nastavlja radove na asfaltiranju i popravkama ulica. U ulici Vojvode Sinđelića u Novim Ledincima popravlja se kolovoz od tucanika.

U ulicama Ruža i Ive Andrića u Sremskoj Kamenici, kao i u ulicama Bukovački do, i na Vezircu u toku su radovi na izradi prilaza – kolskih ulaza i uređenju bankina. Bankine se uređuju i u ulicama Nikole Vujića u Sremskoj Kamenici i Brezinoj u Petrovaradinu.

Deo ekipa nastavio je sa uređenjem atarskih puteva u Stepanovićevu, što će poljoprivrednicima omogućiti da lakše stignu do svojih njiva, a ujedno će unaprediti i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, jer će uređeni putevi i otresišta onemogućiti iznošenje blata na kolovoz sa točkova poljoprivrednih mašina.

Na Bulevaru kralja Petra I izvedeni su radovi dovođenja raskopanih površina u tehnički ispravno stanje, a juče su ofarbani pešački prelazi u Šekspirovoj, Balzakovoj, Banović Strahinje, Beogradskom keju i Keju žrtava racije.

– Unapređenje saobraćajne infrastrukture obezbeđuje direktnu korist za sve građane, bilo da idu na posao, u školu, na fakulutet, ili obavljaju druge svakodnevne aktivnosti. Nakon Sremske Kamenice, Starih i Novih Ledinaca i Petrovaradina, na redu je jedan broj ulica u Bockama i Bukovcu. A kada završimo radove na sremskoj strani, počećemo s asfaltiranjem u Veterniku, Futogu i drugim prigradskim naseljima – rekao je Dušan Radojičić direktor JKP „Put“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena