Yunet
 

Društvo

Šesta prolećna Novosadska cvetna pijaca na platou ispred Spensa

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 7. maj 2024. • 13:21 •

Šesta prolećna Novosadska cvetna pijaca na platou ispred Spensa

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su spremni i ima ih još više prijavljenih tako da smo proširivali kapacitete cvetne pijace. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Takođe, u okviru Novosadske cvetne pijace, Inženjeri zaštite životne sredine će imati šand i akciju „Zameni stari papir za sadnice“. Zamenu papira za sadnice možete učiniti petkom od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 13 časova. Za 10 kg starog papira se dobija sadnica cveća, za 60 kg starog papira se dobija sadnica drveta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena