Yunet
 

Kultura

Koncert Tijane Bogićević 21. juna na krovu TC “Promenada”

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 18. jun 2024. • 16:47 •

Koncert Tijane Bogićević 21. juna na krovu TC “Promenada”

Tijana Bogićević nastupiće pred novosadskom publikom 21. juna na krovu TC „Promenada“ i održati svoj prvi koncert u ovom jedistvenom prostoru na otvorenom. I ovoga puta Tijana nastupa u pratnji svog benda, sastavljenog od vrhunskih muzičara, što posetiocima garantuje uživanje u raskošnim muzičkim aranžmanima i romantičnim stihovima.

Svojim vokalnim umećem i harizmom kojom pleni, Tijana godinama unazad širi svoju publiku, te je tako postala jedna od predvodnica nove generacije domaće pop scene u Srbiji. Publika će pored dobro poznatih Tijaninih hitova poput „Tražim”, „Čudo”, „Hajde onda ništa”, „U redu”, „Bezuslovno”, na koncertu uživati i uz pesme sa drugog studijskog albuma kao što su: „Umem”, „Blizu”, „Čujemo se nekad”, i „Gotovo”.

“21. jun je Svetski dan muzike, a ove godine proslaviću ga na najlepši mogući način – sa mojim Novosađanima! Mnogo se radujem da ćemo se družiti i pevati u ambijentu “Promenada Open Air-a”. Vidimo se na Promenadi.”, izjavila je Tijana povodom predstojećeg koncerta.

Open Air koncert zakazan je za petak, 21. jun u 20 časova na krovu tržnog centra „Promenada“. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a kao i online.

Dođite da zajedno proslavimo Svetski dan muzike i dočekamo leto 21. juna!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena