Yunet
 

Sport

Vojvodina izgubila od Čukaričkog 3:2; Bandović: Imali smo loš dan

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 8. maj 2024. • 20:59 •

Vojvodina izgubila od Čukaričkog 3:2; Bandović: Imali smo loš dan

Trener Vojvodine Božidar Bandović nije zadovoljan igrom i rezultatom u porazu od Čukaričkog.

Fudbaleri Vojvodine izgubili su danas rezultatom 2:3, a Bandović je nakon utakmice istakao da njegovi igrači nisu bili na nivou prethodnih utakmica.

– Čestitam protivniku na pobedi. Posle dosta dobrih utakmica, danas smo mnogo loše ušli u utakmicu. Čukarički je bio kompaktna ekipa, bez poseda, druga lopta, kontra. Mi smo imali mnogo loš dan i nismo bili dobro u prbom poluvremenu. Napravili smo neke promene, dali smo dva gola, ali kada saberem čitavu utakmicu, nismo bili na nivou. Sve što smo radili dobro u prethodnim utakmicama, danas nismo uspeli da pronađemo. Moramo da analiziramo sve i da se u preostale tri utakmice vratimo na prethodni nivo. Verujem u ove momke i ne bih rekao da je bilo opuštanja, jednostavno, bio je loš dan. Protivnik je bio kompaktan i čestitam im još jednom na pobedi – rekao je Bandović.

On je odgovorio i na pitanje o izostanku Serija, koji je bio suspendovan.

– Vi znate da smo mi u svim utakmicama imali posed i stvarali smo šanse, sada smo imali posed, ali smo teže stvarali šanse. Činjenica je da smo imali posed protiv niske odbrane i dobijali smo utakmice. Protivnik nas je danas kaznio iz kontri i sigurno da brzi i kvalitetni igrači mogu da kazne ovakvu igru. Ne možemo da kažemo da ova ekipa zavisi od jednog igrača, iako je Seri pokazao do sada da je jedan od najboljih u ligi. Ali i bez njega, da smo odigrali kao što umemo, ne bi se osetio Serijev izostanak – istakao je Bandvović.

Za kraj, osvrnuo se i na činjenicu da u plej-ofu pada veliki broj golova.

– Kada padaju golovi, to je dobro za ljubitelje fudbala. Što se tiče moje ekipe, mi smo golove davali zbog uigranosti. Ali, ja kao trener nisam zadovoljan zbog toga što moramo manje golova da primamo i na tome moramo da radimo – zaključio je Bandović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena