Yunet
 

Društvo

Ministar Bratislav Gašić obišao novi objekat Vatrogasne stanice u Kuli

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 6. februar 2024. • 00:00 •

Ministar Bratislav Gašić obišao novi objekat Vatrogasne stanice u Kuli

KULA, 06.02.2024. –

Novi objekat Vatrogasno-spasilačke jedinice u Kuli zvanično je pušten u rad. Objekat je obišao ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije, Bratislav Gašić sa saradnicima i tom prilikom je čestitao predstavnicima vatrogasne jedinice i lokalne samouprave na novom objektu i poželeo im sreću u daljem radu. Takođe, ministar Gašić je istakao je da veoma zadovoljan saradnjom koju ministarstvo ima sa opštinom Kula i da je, nakon nove zgrade policije, objekat Vatrogasne jedinice još jedna lepa vest i potvrda uspešnosti navedene saradnje.

Ministra su dočekali predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić i zamenik predsednika opštine Kula, Karolj Valka sa saradnicima. Govoreći o samom objektu, Miljanić je istakao da je u pitanju potpuno nov objekat koji će umnogome unaprediti rad vatrogasne jedinice, ali i da je jedinica bogatija i za novo vozilo i prateću opremu, te da će ovo značiti ujedno i bolje uslove za svakodnevno funkcionisanje građana i privrede u opštini Kula:

„Prošle godine otvorena je nova zgrada policijske stanice sa novom opremom, a na početku ove godine otvaramo nov objekat vatrogasne stanice i ne samo da je izgrađen novi objekat već je stigla nova oprema i novo vatrogasno vozilo i još mnogo opreme koja ide uz to. Vatrogasci će imati mnogo bolje uslove za njihovo funkcionisanje i mnogo bolji uslovi, mogu da kažem, i za naše građane i privrednike, jer će na ovaj način i njihovo funkcionisanje biti mnogo bolji. Do sada su oni sjajno obavljali svoj posao i sada u novom prostoru, sa novom tehnikom, moći će još brže i kvalitetnije da obavljaju svoj posao“.

Izvor: Q media

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena