Yunet
 

Sport

Promocija zdravog sportskog duha na bazenu u Kuli

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 27. jul 2022. • 00:00 •

Promocija zdravog sportskog duha na bazenu u Kuli

KULA, 27.7.2022.- Prvih sedamnaest dana rada bazena u Kuli proteklo je  u punom sjaju. Uz podršku lokalne samouprave kolektiv se potrudio da posetiocima omogući širok spektar mogućnosti. Uveliko je počela škola za obuku neplivača, kapaciteti su popunjeni prvog dana, ali kako navode iz Sportskog centra opštine Kule težnja je da se svakom detetu omogući obuka. Neposredno pre početka probnog rada, Vladan Račić je ispred Sportskog centra najavio noćno kupanje kao brend bazena, i po svemu  sudeći tako će i biti. Pored svih ovih aktivnosti uprava je obezbedila i termin namenjen plivačkom klubu ''Hajduk'' iz Kule.

 Prva subota u avgustu na bazenu u Kuli biće u znaku promocije zdravog života i sporta. Sa početkom od 11 časova, 6.8. 2022. godine Senka Vojtečki, joga učitelj i teraput održaće promotivni besplatni čas joge u trajanju od sat vremena. Istog dana sa početkom od 10 časova pod pokroviteljstvom Opštine Kula, Vode Diva i firme Kapriolo OK ''Hajduk'' organizuje odbojkaški turnir  3 na 3. Kotizacija za turnir je 2000 dinara po ekipi, a za one najuspešnije obezbeđen je bogat nagradni fond. Prijave za turnir u odbojci vrše se telefonskim putem na broj 065 2061895.

Činjenica koja govori o kvalitetu što samog kompleksa, ali svakako i o trudu i inicijativi zaposlenih u ovom kolektivu jeste broj posetioca koji svakog dana neumitno raste, te je protekle subote spas od vrućine na bazenu u Kuli pronašlo preko 2000 kupača.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena