Yunet
 

Sport

„Crvenka“ igra protiv „Sinđelića“, „Sivac 69“ dočekuje „Kikindu Grindeks“

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 9. februar 2024. • 00:00 •

„Crvenka“ igra protiv „Sinđelića“, „Sivac 69“ dočekuje „Kikindu Grindeks“

KULA, 09.02.2024. – U 13. kolu rukometne Super B lige „Crvenka“ ide u goste „Sinđeliću“. Meč je na programu u subotu od 19:30. Kada je reč o ekipi „Sivac 69“, oni na svom terenu dočekuju „Kikindu Grindeks“. Ovaj meč je na programu takođe u subotu, ali od 18 časova. I dok na papiru „Crvenka“ ima lakši zadatak protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli, „Sivac 69“ dočekuje lidera, te je jasno da i jedne i druge očekuje nimalo laka borba na terenu.

Košarkaši „Hajduka“ u 20. kolu Prve regionalne lige gostuju u Žitištu, gde igraju protiv ekipe „Sveti Đorđe“. Meč je na programu u subotu od 19:30 časova. Na poziv košarkaškog kluba „Crvena Zvezda“, više od 50-oro dece koja treniraju u košarkaškom klubu „Hajduk“ iz Kule biće gosti na meču ABA lige u „Štark Areni“ između „Crvene Zvezde“ i „Zadra“. Ovaj meč je na programu u nedelju od 19 časova, a u ime kluba, osim dece, pomenutoj utakmici prisustvovaće i predsednik „Hajduka“ Radovan Steljić, trener seniorskog tima Danilo Borović i trener mlađih kategorija Jovan Bajić.

Kuglaši „Hajduka“ u 13. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina idu u goste „Apatinu“. Meč je na programu u nedelju od 11 časova. Imajući u vidu da je „Apatin“ u vrhu tabele, kuglaši „Hajduka“ će morati da se znatno potrude kako bi došli do povoljnog ishoda po njih.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena