Yunet
 

Sport

Pobeda „Crvenke” u Beogradu, košarkaši „Hajduka” slavili u Žitištu

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 12. februar 2024. • 00:00 •

Pobeda „Crvenke” u Beogradu, košarkaši „Hajduka” slavili u Žitištu

U 13. kolu rukometne Super B lige ekipe iz kulske opštine bile su polovično uspešne. Ekipa „Crvenke“ slavila je u gostima protiv „Sinđelića“ sa 38:33. Najefikasniji u redovima „veverica“ bili su Bekić sa 12 i Feješ sa osam pogodaka. Kada je reč o ekipi „Sivca 69“, oni su na svom terenu poraženi od lidera na tabeli, ekipe „Kikinde Grindeks“ sa 24:26. Kada je o najboljim strelcima reč, Čabai je postigao sedam a Kočić pet pogodaka. U narednom kolu na programu je opštinski derbi, a on će biti odigran u sredu od 18 časova u Crvenki. Na tabeli „Crvenka“ je četvrta sa 18 bodova, dok je „Sivac 69“ jedanaesti sa četiri boda.

Košarkaši „Hajduka“ slavili su u 20. kolu Prve regionalne lige protiv ekipe „Sveti Đorđe“ u Žitištu. Krajnji rezultat glasi 83:75, a na tabeli „Hajduk“ zauzima drugo mesto sa 34 boda. U narednom kolu su slobodni, pošto je ekipa „Aj kejm tu plej“ istupila iz lige.

Kuglaši „Hajduka“ su u 13. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina poraženi od „Apatina“ rezultatom 5:3. Najefikasniji u redovima Kuljana bio je Dragan Đorđević sa 622 oborena čunja, a isti igrač je i u najboljem gostujućem timu kola. U narednom kolu „Hajduk“ dočekuje „Dolinu“, a na tabeli su poslednji sa četiri boda.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena