Yunet
 

Sport

Rukometaši idu u goste, atletičari „Hajduka“ učestvuju na Prvenstvu Srbije

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 23. februar 2024. • 00:00 •

Rukometaši idu u goste, atletičari „Hajduka“ učestvuju na Prvenstvu Srbije

KULA, 23.02.2024. – U 16. kolu rukometne Super B lige ekipa „Crvenke“ igra u gostima protiv „Radničkog“. Meč je na programu u nedelju od 17 časova. Kada je reč o ekipi „Sivac 69“, oni gostuju ekipi „Lavova“, a ovaj meč je na programu u nedelju od 19.30 časova.

Košarkaši „Hajduka“ u 22. kolu Prve regionalne lige igraju u gostima protiv ekipe „Akademika“. Meč je na programu u nedelju od 19 časova.

Kada je o odbojci reč, muška ekipa „Hajduka“ u 9. kolu Prve vojvođanske lige istok u nedelju od 12 časova igra u Novom Sadu protiv „Botafoga“, dok ženska ekipa u nedelju od 14 časova igra u Obrovcu protiv ekipe „Voriors“.

Atletičari „Hajduk Maraton Tima“ učestvuju na Prvenstvu Srbije za mlađe i starije pionire. U subotu u kategoriji starijih pionira boje „Hajduka“ braniće Ana Novković u disciplini 1500 metara i Lena Kilibarda u disciplini 60 metara, dok će u nedelju u kategoriji mlađih pionira učestvovati Matija Šijan i Luka Bublić u disciplini 800 metara.

Kuglaši „Hajduka“ u nedelju od 15 časova igraju u Debeljači protiv „Spartaka“ u 15. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina. Kuglaši imaju samo dve pobede iz 14 mečeva, te je ovo prilika za popravljanje bodovnog bilansa.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena