Yunet
 

Sport

Opštinski derbi u Ruskom Krsturu, rukometaši spuštaju zavesu na ligaški deo

Q Media Kula • Redakcija Q Media • 5. april 2024. • 00:00 •

Opštinski derbi u Ruskom Krsturu, rukometaši spuštaju zavesu na ligaški deo

KULA, 05.04.2024. – Fudbaleri „Hajduka 1912“ u 21. kolu Srpske lige Vojvodina igraju u Pančevu protiv ekipe „Dinama 1945“. Meč je na programu u nedelju od 16 časova.

U 21. kolu Područne lige Sombor na programu je opštinski derbi u Ruskom Krsturu, u kom se sastaju „Rusin“ i „Lipar“. Meč je na programu u nedelju od 16 časova. Ekipa „Crvenke“ u subotu od 16 časova dočekuje „BSK“ iz Bačkog Brestovca, a u istom terminu kad i opštinski derbi „Kula“ na svom terenu dočekuje „Polet“ iz Karavukova.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor – 1.razred, „Polet“ u derbiju kola na svom terenu dočekuje „Dinamo 1923“ iz Bačkog Brega, dok „Mladost“ igra u Rastini protiv „Poleta“. Oba meča su na programu u nedelju od 16 časova.

Rukometaši ovog vikenda završavaju sa ligaškim obavezama u Super B ligi. Obe ekipe iz kulske opštine idu u goste, pa tako „Crvenka Jafa“ u subotu od 16 časova igra protiv „Hercegovca“, dok „Sivac 69“ u subotu od 18 časova i 30 minuta igra protiv „Inđije“.

Košarkaši „Hajduka“ u 28. kolu Prve regionalne lige igraju u gostima protiv ekipe „Breg 013“. Ovaj meč je na programu u nedelju od 15 časova.

Izvor: Qmedia

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena