Yunet
 

Društvo

“Martovska maštaonica” u Alibunaru do kraja marta

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. mart 2024. • 17:38 •

“Martovska maštaonica” u Alibunaru do kraja marta

„Pokaži šta znaš“ naziv je nesvakidašnje kreativne radionice u kojoj je učestvovao veliki broj mališana iz Alibunara i okoline. Veselu igru osmislili su zaposleni Centra za kulturu „Alibunar“, a glavna zamisao je da svako dete-učesnik dobije svojih pet minuta na velikoj sceni i prisutnima pokaže sav svoj talenat.

„Pokaži šta znaš“ jedna je od nekoliko radionica koje se realizuju u okviru treće po redu „Martovske maštaonice“, a svi sadržaji koje je pripremio Centar za kulturu Alibunar su besplatni, napominje direktorka ove ustanove, Olivera Cicović.

„Martovska maštaonica koja traje do 31. marta zamišljena je kao spoj raznoraznih radionica, u kojima će deca pokazati svoje umeće i po prvi put osetiti scenu. Iznenađeni smo brojem dece koja su se prijavila, očigledno je da im je potreban taj vid komunikacije sa publikom i da imaju mnoge talente“, rekla je Olivera Cicović, direktorka „Centra za kulturu“ Alibunar.

Program maštaonice obuhvata školu crtanja, interesantnu radionicu glume, na kojoj se kroz glumu deca uče bontonu, a najmlađi su mogli da pogledaju i dečiju predstavu „Čarobni svet vilenjaka“ u mnogim osnovnim školama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena