Yunet
 

Kultura

Pored nastupa Leksington benda, Barutana priprema još mnogo iznenađenja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. jul 2021. • 18:28 •

Pored nastupa Leksington benda, Barutana  priprema još mnogo iznenađenja

Na sceni Barutane pančevačka publika uživala je u hitovima Leksington benda. Nastupom za pamćenje momci iz Leksingtona još jednom su potrudili zašto ovaj sastav važi za jedan od najboljih “lajv” bendova u zemlji i regionu.  Miloš Vuksanović, koji je uz frontmena Bojana Vaskovića, osnivač benda kaže da se u Pančevu uvek oseća dobro, jer je publika fantastična.

Dobra muzika, bura emocija i sjajno raspoloženje su ono što obeleži svaki nastup Leksington benda. Zbog toga on i važi za jedan od najboljih „lajv“ bendova u zemlji i regionu. Oformljen je 2004. godine. Iako tek 6 godina kasnije izdaje svoj prvi album, pesme koje su se na njemu našle već su postale prepoznatljive u narodu. Pesma „Kako je tako je“ jedna je od prvih koja je osvojila publiku kaže Miloš Vuksanović, gitarista i osnivač benda uz frontmena Bojana Vaskovića.

Momci iz „Leksingtona“ rade na novim pesmama, među kojima će biti zanimljivih dueta. Uskoro će izaći DVD sa osmomartovskog koncerta u Areni. Vuksanović otkriva i da će publika do kraja godine biti u prilici da vidi dugo najavljivani dokumentarni film o bendu.

Za građane Pančeva Barutana priprema još mnogo iznenađenja. Biće nastupa poznatih imena iz sveta muzike, promocija mladih lokalnih bendova, humanitarnih žurki i sadržaja za decu, kaže di-džej Aleksandar Vuletin, PR kluba „Barutana“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena