Yunet
 

Sport

Fudbaleri Železničara sa optimizmom dočekuju Radnički iz Niša

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 25. april 2024. • 18:43 •

Fudbaleri Železničara sa optimizmom dočekuju Radnički iz Niša

Fudbaleri Železničara u dobrom raspoloženju dočekuju utakmicu sa Radničkim iz Niša, koja se igra u subotu od 20.00 časova.

Na početku prolećnog dela sezone, izabranici Siniše Dobrašinovića su pobedili Nišlije, pa se sličnom scenariju s razlogom nadaju i za dva dana.
Sudeći po igri protiv IMT-a, ali i pre toga imaju razloga za optimizam u taboru Železničara.

-Bilo je dosta pozitivnih stvari protiv IMT-a, realizacija nam je i dalje problematična, ali ekipa igra sve bolje, stvaramo šanse i očekujem da ono što nismo protiv pomenute ekipe uradili, da postignemo u subotu uveče“, istakao je Siniša Dobrašinović, trener Železničara.

Prava je šteta što Železničar nije realizovao jednu od mnogobrojnih prilika, ali veruje strateg tima iz Pančeva, da će im se sve to vratiti možda već u duelu sa Radničkim.

-Dobro smo počeli takmičenje u plej-autu, osvojili bod na teškom gostovanju, a sada imamo šansu da upišemo sva tri na našem terenu. Radnički je kvalitetan tim, sa možda i najboljim rosterom od svih ekipa u plej-autu, pa zato moramo biti na maksimalnom nivou ako hoćemo pobedu. Verujem u tim i ne sumnjam da će moja ekipa sve odraditi na pravi način. Ne zavise sve stvari od nas, treba da se poklope i drugi rezultati, ali sigurno je da mi možemo da se namećemo sa svim ekipama i da ih pobeđujemo. Nadam se i verujem da će na kraju sve biti kako treba – rekao je šef stručnog štaba Železničara.

Jedan od najboljih igrača Železničara, ne krije da je očekivao tri boda protiv IMT-a. Nema sumnje da će ekipa iz Pančeva, sada kada je najpotrebnije biti na najboljem nivou.

-Iskreno, nisam zadovoljan ishodom prošle utakmice, jer smatram da smo mogli da osvojimo sva tri boda. Pred nama je Radnički, najbitnija utakmica do sada. Sve zavisi od nas. Ako budemo igrali onako od kako je došao novi šef, možemo da dobijemo svih šest utakmica do kraja i da izbegnemo i baraž – rekao je Dario Grgić.

Kad igraju na domaćem terenu fudbaleri Železničara, imaju odličnu realizaciju. Ipak, jedan od najboljih u timu Pančevaca, ne želi ništa da obećava.

-Ne obećavam gol, ali voleo bih da zatresem mrežu Nišlija – istakao je Dario Grgić, momak od koga se uvek očekuje neki lucidan potez, asistencija ili pogodak.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena