Yunet
 

Poljoprivreda

Sekretarijat za poljoprivredu Grada Pančeva objavio javne pozive za 2022. godinu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 10. septembar 2021. • 10:40 •

Sekretarijat za poljoprivredu Grada Pančeva objavio javne pozive za 2022. godinu

Sekretarijat za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Grada Pančeva objavio je dva javna poziva za 2022. godinu. Za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Pančeva i za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Rok za prijavu na oba konkursa je 31. oktobar.

U toku su dva Javna poziva Sekretarijata za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Grada Pančeva. Jedan od njih je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Pančeva za 2022. godinu, a drugi za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Vladislava Maksimović, gradska većnica za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj pojasnila je ko sve može da konkuriše i koji su uslovi.

Vladislava Maksimović kaže da je grad Pančevo u prethodnoj godini na Javnom pozivu dao dosta zemlje kako za pravo prečeg tako i za besplatno zemljište.

Oba konkursa otvorena su do 31. oktobra, a na sajtu Gradske uprave može se pronaći sva neophodna dokumentacija. Poljoprivrednici mogu i lično doći na treći sprat Gradske uprave ili pozvati telefonom za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj. Vladislava Maksimović poručuje da su otvoreni za sva pitanja i eventualne nedoumice kako bi poljoprivrednici pravilno i na vreme konkurisali.  

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena