Yunet
 

Servisne informacije

Autobusi Pantransoprta tokom praznika po nedeljnom redu vožnje

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. april 2024. • 15:15 •

Autobusi Pantransoprta tokom praznika po nedeljnom redu vožnje

Tokom predstojećih Prvomajskih i Vaskršnjih praznika autobusi Pantransporta saobraćaće po redu vožnje za nedelju. Od 1. maja starotovaće i sezonska linija prema Devojačkom bunaru.

U Pantransportu tokom praznika očekuju znatno manje putnika, zato će autobusi od 01. do ponedeljkom 06.maja na svim međumesnim i gradsko-prigradskim linijama saobraćati prema režimu reda vožnje za nedelju i dane državnih praznika.

„Ove godine se poklapaju Vaskršnji praznici sa onima oko Prvog maja tako da očekujemo znatno manje putnika pre svega djaka koji će biti na raspustu a i roditelji će spojiti neradne dane. Od 1. maja zaključno sa 6. majem na svim linijama saobraćati po nedeljnom redu vožnje, biće najminimalniji obim saobraćaja, a od utorka 7. maja vraćamo se na redovan režim saobraćaja“, rekao je Ivan Cvetanović – šef saobraćaja u Pantransportu.

Tokom Prvomajskih praznika uvode se polasci na sezonskoj liniji Pančevo – Devojački bunar i to: 01. i 02.maja polazak iz Pančeva je u 7:30, a povratak iz Devojačkog bunara je u 19:00.

„Tradicinalno za Prvi maj veliki broj ljudi odlazi na Devojački bunar a mi ćemo i ove godine održati polaske i ujutru i uveče za povratak“, dodao je Ivan Cvetanović – šef saobraćaja u Pantransportu

Od narednog vikenda polasci za Devojački bunar obavljaće se iz Pančeva subotom u 7:30, povratak iz Devojačkog bunara je istog dana u 8:30, kao i nedeljom povratak iz Devojačkog bunara je u 19:00 sati. Šalteri za prodaju mesečnih karata neće raditi 1. i 5. maja dok će ostalih dana raditi uobičajeno.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena