Yunet
 

Sport

Siniša Dobrašinović, trener Železničara: Želimo dobar rezultati i protiv Vojvodine pred našim navijačima

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. april 2024. • 15:05 •

Siniša Dobrašinović, trener Železničara: Želimo dobar rezultati i protiv Vojvodine pred našim navijačima

Fudbaleri Železničara odlično su odigrali protiv Radnika iz Surdulice. Iako su gosti poveli, nisu dozvolili iznenađenje na domaćem terenu. U svakom slučaju Pančevci sa novim trenerom Sinišom Dobrašinovićem hitro koračaju ka mestu koje će im obezbediti polju poziciju pred plej-aut.

-Bili smo dobri u organizaciji, kreirali smo dosta šansi, protok lopte je bio jako dobar tako da od čitave utakmice stao bih na ovih šezdesetak minuta, a ovo ostalo je bilo za zaborav. Čim ekipa izgubi organizaciju i izgleda kao da nema plan jeste nešto najgore za trenera – naglasio je Siniša Dobrašinović.

U subotu u Pančevo dolazi Vojvodina, koja se bori za iznazak na evropsku scenu. Upravo ova utakmica mogla bi da bude i presudna za Železničar u daljoj borbi za opstanak.

-Okrećemo se sledećem protivniku – Vojvodini. Naravno, ova tri boda su nam bitna, ali i dalje smo daleko od zone koja osigurava bar baraž, ako ne direktan ostanak u ligi. Tako da moramo da se pripremimo za Vojvodinu i napravimo pozitivan rezultat. Neće nam biti lako, igramo protiv velike ekipe koja je u formi. Gledaoci koji dođu u subotu imaće šta da vide – rekao je Dobrašinović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena