Yunet
 

Turizam

Izmene na autobuskoj liniji u Kačarevu zbog Slaninijade

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. februar 2023. • 19:20 •

Izmene na autobuskoj liniji u Kačarevu zbog Slaninijade

Pantransport je uveo izmene na linija broj 24 koja saobraća do Kačareva i u Kačarevu zbog Slaninijade koja se održava tokom ovog vikenda. Ukinuta su pojedina stajališta u samom centru sela, a uvedena su nova dok traje izmena.

Kačarevačka Slaninijada je jedna od najposećenijih manifestacija u gradu. Tokom trajanja Slaninijada zatvara se sam centar mesta, zbog čega je Pantransport promenio trasu kretanja autobusa na liniji broj 24 koja saobraća do ovog sela.

Kada vozilo udje u Kačarevo ide izmenjenom trasom: ulicom 4. Oktobra, Makedonskom i Narodnog fronta, dalje ide uobičajenom trasom. Bitno je za građane da stajalište u centru mesta se ne upotrebljava, zato su uvedena dva nova stajlišta u ulici Narodnog fronta kod broj 29, dok je drugo privremeno stajalište u istoj ulici kod broja 44.

Ivan Cvetanović najavljuje da zbog Zadušnica koje se održavaju 18. Februara će takođe biti pojačan polazak odeređnih linija ka Novom groblju u Pančevu.

Povećaćemo broj polazaka na liniji broj 2 i to na delu trase od Koteža do Novog groblja,. Takođe smo se pripremili i za Slaninijadu i to će biti u standardno vreme samo ćemo duplirati polaske.

Pantransport uveo je izmene tokom januara , povećan je broj pojedinih polazakau gradu.

Od 1. Januara uveli smo novi red vožnje u sistemu gradskog i prigradskog saobraćaja, linija broj 7 je pojačana i saobraća sada tokom čitavog dana , imamo 10 polazaka. Putnici su uglavnom zadovoljni zato što su konačno građani Jabuke povezani i u večernjim časovima sa cenrom grada i obrnuto. Primetno je da ima znatno više putnika na liniji broj 7 nego pre.

Sve informacije o polascima autobusa u gradskom, međugradskom i međumesnom saobraćaju Pančevci mogu dobiti na Glavnoj autobuskoj stanici ili mogu pogledati na sajtu ovog predzeća.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena