Yunet
 

Društvo

Juče održana godišnja sednica Skupštine amatera opštine Stara Pazova

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 1. mart 2024. • 00:00 •

Juče održana godišnja sednica Skupštine amatera opštine Stara Pazova

Godišnja sednica Skupštine Saveza amatera opštine Stara Pazova održana je u prostorijama SKUD-a "Heroj Janko Čmelik". Sednici je prisustvovalo 16 od 23 odbornika a na dnevnom redu je bilo pet tačaka koje su usvojene jednoglasno. Odbornici su takođe usvojili Zapisnik sa prethodne sednice Skupštine, Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem za 2023. kao i Plan rada sa finansijskim planom za 2024. godinu.

Peta tačka dnevnog reda - razno, odnosila se na pitanja i odgovore, nedoumice i razmenu mišljenja. Najviše se razgovaralo o problemima sa kojima se Savez suočava već dugi niz godina. U prethodnoj godini od ukupnih 1.900.000 dinara sredstava, samo na troškove autobuskog prevoza za Smotre potrošeno je 1.300.000, što je sekretar Petar Nerandžić istakao kao jedan od problema. On je dodao i sledeće: "Oduzeto nam je Zonsko takmičenje tradicije da bismo pomogli Pećincima da dobiju i oni vetar u jedra kada je amaterizam. Uzeta nam je i Pokrajinska smotra amaterskih pozorišnih društava u koju smouložili pedeset i kusur godina. Imamo dopise podrške deset gradova. Ne prihvatamo mi ovu našu organizaciju na pravi način, dolazimo samo kad je pojedinačni interes u pitanju ", rekao je Nerandžić.

Ono što je novina je da je opštinski Savez amatera posle mnogo godina konačno dobio novu prostoriju kakvu zaslužuje a koja će imati sve uslove za dalji rad.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena