Yunet
 

Comnet

Dejan Tomašević: Ja na ovim izborima biram rezultat, biram Srbiju i verujem u pobedu liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE”

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 16. novembar 2023. • 00:00 •

Dejan Tomašević: Ja na ovim izborima biram rezultat, biram Srbiju i verujem u pobedu liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE”

Kandidati sa liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ Vesna Čitaković Đurišić i Dejan Tomašević razgovarali su sa omladinom na Savskom vencu, gde su govorili o svojim sportskim dostignućima, karijerama, ali i o tome kakvi su uslovi bili nekada, a kakvi su danas za razvoj sporta u Srbiji.

Kandidati su ponovili da je u politici, kao i u sportu, važan samo krajnji rezultat, a da se do rezultata dolazi posvećenim, požrtvovanim i marljivim radom.

Čitaković Đurišić je istakla da je jedinstvo najvažnije za pobedu i dobar rezultat.

„Kad god smo bili složni, uvek smo pobeđivali. Zato i sada moramo da se ujedinimo, jer Srbija ne sme da stane“, rekla je Vesna Čitaković Đurišić.

Prema rečima Dejana Tomaševića na predstojećim izborima biramo između prošlosti i rezultata i budućnosti.

„Timska igra je izvela Srbiju na pravi put. Rezultat na semaforu je jasan. Ja na ovim izborima biram rezultat, biram Srbiju i verujem u pobedu liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE“, zaključio je Tomašević.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena