Yunet
 

Društvo

Crveni krst: Kompanija „Koka-kola\" donirala pakete hrane za najugroženije

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 26. januar 2024. • 00:00 •

Crveni krst: Kompanija „Koka-kola\

Crveni krst Bačka Palanka u saradnji sa kompanijom „Coca-Cola sproveo je akciju pružanja podrške najugroženijim građanima. Kroz ovu inicijativu, kompanija „Coca-Cola“ donirala je sredstva Crvenom krstu Srbije, omogućavajući prikupljanje 900 paketa hrane. U okviru ove humanitarne misije, Crveni krst Bačka Palanka primio je 40 paketa, koji su zatim distribuirani porodicama samohranih roditelja s jednim ili više dece.

Svaki paket sadrži osnovne životne namirnice, kao i proizvode od strane kompanija „Coca-Cola“ i „Bambi“. Spisak samohranih roditelja i hraniteljskih porodica dobijen je od opštinskog Centra za socijalni rad Bačka Palanka, čime je osigurana precizna identifikacija onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Veći deo paketa podeljen je u prostorijama Crvenog krsta, dok je deo dostavljen direktno na kućne adrese porodica u potrebi. Ova saradnja između kompanije „Coca-Cola“, Crvenog krsta Srbije i Centra za socijalni rad doprinela je značajnom olakšanju situacije za mnoge porodice.

Izražavamo veliku zahvalnost kompaniji „Coca-Cola“, Crvenom krstu Srbije i Centru za socijalni rad na nesebičnom doprinosu i humanitarnoj podršci koju su pružili. Njihova posvećenost ovakvim inicijativama igra ključnu ulogu u izgradnji boljeg društva i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, navodi se u saopštenju Crvenog krsta Bačka Palanka.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena