Yunet
 

Društvo

Održano predavanje o unapređenju poslovanja kroz digitalni marketing

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 20. februar 2024. • 00:00 •

Održano predavanje o unapređenju poslovanja kroz digitalni marketing

Predavanje „Kako unaprediti biznis uz digitalni marketing“ održano je juče u Muzeju grada Bačka Palanka. Predavači su bili Darko i Monika Videnov iz agencije za digitalni marketing „Digitalni Progres“.

Predavanju je prisustvovao veliki broj posetilaca, među kojima je bilo najviše srednjoškolaca zainteresovanih za digitalni marketing. Darko i Monika su kroz interaktivno predavanje predstavili osnovne koncepte digitalnog marketinga, kao i praktične savete za unapređenje poslovanja korišćenjem digitalnih alata.

Teme koje su obuhvatile predavanje uključivale su osnove SEO optimizacije, korišćenje društvenih mreža za promociju, kao i različite online alate za analizu tržišta i praćenje rezultata kampanja. Učesnici su imali priliku da postavljaju pitanja i razgovaraju sa predavačima, što je dodatno doprinelo interaktivnosti i edukativnom karakteru događaja.

Ovakva predavanja su važna jer omogućavaju preduzetnicima i zainteresovanima da nauče kako da iskoriste prednosti digitalnog marketinga za unapređenje svojih poslovnih aktivnosti.

Foto: Kulturni centar Bačka Palanka

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena