Yunet
 

Sport

Pioniri 2009. i mlađi pioniri 2011. u akciji

TV Bačka Palanka • Redakcija TV Bačka Palanka • 27. februar 2024. • 00:00 •

Pioniri 2009. i mlađi pioniri 2011. u akciji

Pioniri 2009. godine odigrali su dve utakmice. Prvo su dočekali ekipu KK “Proleter” iz Zrenjanina. Od samog početka, domaćini su igrali vrlo pametno i disciplinovano. Iz minuta u minut su sigurnom igrom stvarali prednost. Na kraju trećeg perioda imali su veliku prednost od 64:47. Međutim, početkom poslednjeg perioda igrači Feniksa kao da su bili sigurni u svoju pobedu, pa su opuštenije ušli u ovaj period. Gosti su to iskoristili i sa nekoliko ukradenih lopti smanjili prednost, ali domaćini su konsolidovali igru i bez većih problema priveli utakmicu kraju, pobedivši sa 79:73.

U drugoj utakmici su gostovali u Pančevu ekipi KK “Kris kros”. Feniks je veoma loše počeo ovaj meč, dopustio je domaćinu da se razigra i odmah stekne veliku prednost od 08:25. U drugom periodu su gosti pokušavali da smanje prednost. U nekoliko navrata su i uspeli, ali je domaćin brzo vratio stecenu prednost. Pored lošije igre, Feniks je imao i nesreću sa povredama tokom utakmice, što je domaćin iskoristio i povećao prednost, zasluženo pobedivši sa 49:80.

Mlađi pioniri 2011. godine gostovali su u Subotici ekipi KK “Spartak”. Veoma važna utakmica za početak drugog dela takmičenja. Ova ekipa je odigrala odličan meč od početka do kraja. Iskoristili su sve svoje prednosti. Dobili su sve periode i na kraju slavili sa 60:45.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena