instagram
 
instagram

Kultura

Održan koncert „Goro moja u ravnici”

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 7. maj 2024. • 11:47 •

Održan koncert „Goro moja u ravnici” Foto: TV Bačka

Koncertom pod nazivom „Goro moja u ravnici“ publici u Vrbasu predstavio se KIC POP hor iz Podgorice. Umetnički kolektiv koji je za sedam godina postojanja i rada pobrao simpatije slušalaca gde god je nastupio, pobrao je simpatije i Vrbašana u sali Bioskopa „Jugoslavija“. Bilo je ovo prvi put da nastupaju u Vrbasu, pa i u ovom delu naše zemlje, a sve zahvaljujući Kulturnom centru Vrbasa i udruženjima koja baštine tradicije ovdašnjih doseljenika iz Crne Gore.

Slogani ovog nastupa bili su antifašizam, bratstvo, jedinstvo, ljubav, sloga, pesma i solidarnost, pa su se u skladu sa ovim vrednostima nizale i pesme tokom celovečernjeg koncerta u Vrbasu. KIC POP hor postoji već sedam godina, kada ga je osnovala današnja menadžerka ove pevačke skupine koja i sama aktivno peva u horu, Snežana Burzan Vukasanović.

Ovo raspevano muzičko veče gotovo sigurno je samo prvi u nizu koncerata podgoričkog KIC POP hora na severu Srbije, kojim su popularno rečeno „probili led“ za nove nastupe. Interakcija koju su ostvarili sa publikom, svedoči da ćemo ih ubrzo ponovo videti u Vrbasu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena