instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Servisne informacije

Završila se grejna sezona, remont od iduće nedelje

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 29. april 2024. • 10:09 •

Završila se grejna sezona, remont od iduće nedelje

JP Toplana Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje, koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja, da će od danas 29. aprila prestati sa isporukom toplotne energije s obzirom da su se u skladu sa članom 37. Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja stekli uslovi za završetak grejne sezone.

Posle završetka grejne sezone u periodu od 7 maja do 1. oktobra JP Toplana Bečej će obaviti remont proizvodnog pogona i distributivne mreže, u sklopu priprema za narednu grejnu sezonu.

U periodu van grejne sezone, a najkasnije do 15. avgusta, u skladu sa članom 14. i 75. Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja, dužnost i obaveza kupaca toplotne energije iz sistema daljinskog grejanja, kao vlasnika, je da otklone sve uočene kvarove i nedostatke na sekundarnoj toplovodnoj mreži, unutrašnjoj toplotnoj instalaciji i grejnim uređajima, izvrše zamenu neispravnih internih merača toplotne energije i overu (baždarenje) u akreditovanoj laboratoriji internih merača toplotne energije kojima je istekao rok za overu.

Ako je zbog otklanjanja kvarova i nedostataka neophodno pražnjenje vode iz instalacije grejanja potrebno je da kupac (ili od kupca ovlašćeni izvođač radova) dostavi popunjen tipski obrazac Zahtev za pražnjenje, koji se dobija u Tehničkoj službi JP Toplana Bečej, Petrovoselski put br.3 ili se može preuzeti sa sajta www.toplanabecej.rs

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena