instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Voša u foto-finišu stigla do tri boda

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 7. maj 2024. • 09:39 •

Voša u foto-finišu stigla do tri boda

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta upisao je nova tri boda, savladavši na svom terenu, ekipu Bačke 1901 iz Subotice rezultatom 3:2.

Pobednik u meču 26. kola Vojvođanske lige Sever koji je igran u Bačkom Gradištu, odlučen je u foto finišu, odnosno u poslednjim minutima meča, ali ipak krenimo od početka. Otvorili su odlično domaći meč i već u šestom minutu slavili golom Đekića, koji je nakon asistencije Erdeljana obišao gostujućeg golmana i uspešno iskoristio svoju priliku. Do drugog gola čekalo se do 29. minuta, kada je nakon prekršaja u šesnaestercu Subotičana, sa bele tačke bio siguran Erdeljan za 2:0, što je i bio konačan ishod prvog dela meča.

U drugom delu utakmice inicijativu preuzimaju gostujući igrači i nakon prekida u 51. minutu preko Radmanovića smanjuju na 2:1, dok samo pet minuta kasnije Matijašević iz okreta, sa peterca remizira na 2:2.

Nakon izjednačenja kreće grčevita borba na obe strane, a deblji kraj u 96. minutu izvlače igrači Bačke. Posle brzo izvedenog prekida Jović na drugoj stativi pronalazi Radosavljevića koji je siguran za konačnih 3:2.

Naredno 27. kolo rezervisano je za subotu 11. maj, kada će Voša gostovati u Vrbasu, istoimenoj ekipi, koja je druga na tabeli sa 52 boda.

Za kraj napomenimo i to da se FK Vojvodina od ove utakmice priključila akciji prikupljanja novca putem sms poruka za nevladinu organizaciju humanitarnog karaktera „Srpska solidarnost“ koja se bavi prikupljanjem sredstava za srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena