instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

„Krem” srpskog pikada takmičio se u Bečeju

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 17. jun 2024. • 10:55 •

„Krem” srpskog pikada takmičio se u Bečeju

Tradicionalni pikado turnir „Bečej open 2024“ održan je proteklog vikenda u prostorijama ovog bečejskog kluba. Nadmetanju su prisustvovala 62 takmičara, a organizaciju turnira potpisuje Pikado klub Bečej, dok je podrška pristigla od lokalne samouprave i drugih sponzora.

Domaćini su i ovoga puta pobrali pohvale, kako od samih takmičara, tako i od Pikado federacije Srbije, čiji je predsednik istakao da je bečejski klub jedan od najboljih u našoj državi.

Kada je reč o rezultatima, prvo mesto osvojio je Mladen Radosavljević iz Pikado kluba Matadori iz Jasike, drugo mesto Oliver Ferenc iz Pikado kluba Junaković iz Banje Junaković, dok su treće mesto podelili Vladimir Rnić iz Srbobrana koji je član Pikado kluba Bečej i Ljubomir Krklješ iz Bajmoka.

Organizatori su za sve učesnike pripremili i nagradnu igru, a izvučen je Oliver Ferenc, kojem je pripala tabla za pikado. Ovogodišnji turnir uveličale su i dve dame Aleksandra Kukić iz Pikado kluba Junaković i Milica Đurić iz Pikado kluba Brka darts, a u međusobnom duelu pobedu je odnela Aleksandra i kao trofej osvojila tablu za pikado.

U kategoriji „lucky loozer“ prvo mesto pripalo je Petru Obriću iz Pikado kluba Brka darts iz Beograda, koji je dobio tablu za pikado, dok je drugo mesto zauzeo njegov kolega iz kluba Bojan Vuković kojem je pripao pehar.

Nakon ovog turnira, članovi Pikado kluba Bečej nastavljaju vredno da treniraju i da se spremaju sa jednim ciljem, a to je povratak titule prvaka države, na čijem tronu su bili pre dve godine.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena