Yunet
 

Društvo

Održana sedamnaesta redovna sednica SO Novi Kneževac

TV Cink • Radovan Nježić • 31. avgust 2022. • 13:15 •

Održana sedamnaesta redovna sednica SO Novi Kneževac

Na sedamnaestoj redovnoj sednici Skupštine opštine Novi Kneževac usvojeno je ukupno sedam  tačaka dnevnog reda. Prve dve tačke su se odnosile na prestanak mandata odbornika, odnosno potvrđivanje mandata odbornika-Dejanu Jančiću i Kristi Molnar. Tačka tri se odnosila na na rešenje o davanju saglasnosti na nove cene komunalnih usluga JKP „7. Oktobar“ Novi Kneževac.

Odbornici su takođe prema tačkama četiri i pet  dnevnog reda doneli rešenja o razrešenju i imenovanju v.d. direktora JKP „7. Oktobar“ Novi Kneževac. Dosadašnji v.d. Bojka Jančić je otišla u penziju, dok je za novog v.d direktora  imenovana master inženjer zaštite životne sredine Vesna Krišanov. Načelnica Odeljenja za budžet, finansije i privredne delatnosti Selma Bećović  je u svom izlaganju obrazložila Izveštaj o izvršenju odluke o budžetu  opštine Novi Kneževac za period januar-jun 2022.

Sedma tačka dnevnog reda ovog zasedanja skupštine bilo je donođenje Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta upisanog u list nepokretnosti broj 4945 KO Novi Kneževac, parcela broj 533. Usvajanjem ove poslednje tačke dnevnog reda završena je sedamnaesta redovna sednica SO Novi Kneževac.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena